Geri
İleri  

Gençlerbirliği'nde 'özel' ziyaret!

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın özel sporcuları, başkent ekibinin teknik heyet ve futbolcularını ziyaret etti.

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın özel sporcuları, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Gençlerbirliği Kulübü'nün teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde toplumda farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen "özel" buluşmada renkli görüntüler yaşandı. Antrenman öncesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve kırmızı-siyahlı futbolcularla sohbet eden özel sporcular, hatıra fotoğrafı çektirip imza aldı.

"Şifo Mehmet Seni Çok Seviyoruz" yazılı pankart açan engelli sporcular, teknik adama çiçek verdi. Teknik direktör Özdilek de özel sporculara imzaladığı Gençlerbirliği formasını hediye etti.

Gençlerbirliği oyuncuları da özel sporcularla kısa süreli futbol oynadı.

- Elazığspor maçı

Başkent ekibinin teknik direktörü Özdilek, yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların topluma kazandırılması için onlara yardımcı olunması gerektiğini belirtti.

Elazığspor ile pazar günü yapacakları maça da değinen Özdilek, iki haftadır kazandıklarını hatırlatarak, "Galibiyet serimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz. Kazandığımız taktirde çok önemli yol katedeceğiz" dedi.

Özdilek, sahalarında her takıma karşı favori olduklarını vurgulayarak, "Karşılaşmadan istediğimiz neticeyle ayrılmayı umuyoruz. Ancak kolay bir maç olmayacak. Her iki takım da kazanmak isteyecek. Evsahibi avantajımızı kullanmayı amaçlıyoruz. Taraftarlarımızdan tribünleri doldurmalarını istiyoruz" diye konuştu.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator