Geri
İleri  

Gaziantepspor - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler

|| Son güncelleme

GÜNÜN MAÇI - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşıya karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Kritik maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak. Dilerseniz bu mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi tarafından anbean takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'NİN 4 MAÇLIK DEPLASMAN SERİSİ

Ligde en son 10. haftada Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 4 dış saha maçından galibiyetle ayrıldı.

Deplasmanda 12. haftada Balıkesirspor ve 14. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını 1-0'lık skorlarla kazanan Fenerbahçe, 17. haftada Kasımpaşa'yı 3-0 ve 18. haftada da Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. "Sarı Kanaryalar", son 4 deplasman maçında 12 puan topladı.

GAZİANTEPSPOR ÇIKIŞ İÇİNDE

Fenerbahçe, ligde 19 haftada 13 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 43 puanla 2. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise 19 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet ve 27 puanla 7. sırada yer alıyor.

SON 8 MAÇTA FENERBAHÇE KAZANDI

İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 38-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 8 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 118, Gaziantepspor ise 55 gol attı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 8 maçta da Fenerbahçe galip geldi. Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı son 8 lig müsabakasını da yitirdi.

CANER ERKİN'İN CEZASI BİTTİ

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının bitiminde kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşısında çeken Caner Erkin, Gaziantepspor karşısında forma giyecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 4 maç ceza verdiği Volkan Demirel'in yerine maçta kaleyi Mert Günok koruyacak.

EMRE BELÖZOĞLU TAKIMA DÖNÜYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun, Gaziantepspor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında kadroda bulunmayan, 19. haftada Trabzonspor maçında yedek soyunan Emre, ligde 3 maç sonra Gaziantep deplasmanında görev alacak. Sarı-lacivertlilerde, Gaziantepspor maçı öncesi Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'ın tedavileri devam ediyor.

MUHTEMEL 11'LER

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Barış
Elyasa
Chibuike
Şenol
Chico
Erdem
Emre
Vitor
Mustafa
Muhammed

FENERBAHÇE
Mert Günok
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün (Egemen Korkmaz)
Bruno Alves
Caner Erkin
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Diego
Dirk Kuyt
Alper Potuk
Emmanuel Emenike

SAAT: 19.00
STAT: KAMİL OCAK
HAKEM: HALİS ÖZKAHYA
YAYIN: LİG TV & SPORX



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator