Geri
İleri  

Galatasaray'ın şampiyonluk sloganı

|| Son güncelleme

Mayıs ayındaki seçim kulislerine mesafeli duran iki tecrübeli yönetici, 2001-2002 sezonundaki gibi kalan 7 maçı da kazanıp şampiyon olabilmek için Hamza Hamzaoğlu ve öğrencilerini Florya'da bu sloganla motive ediyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak olan seçim kulislerinden uzak duran ve şampiyonluğa odaklanan iki yönetici Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Florya'da teknik heyet ve futbolculara yeni sloganı ezberletti: 7'de 7.

Tesislerde karşılaştıkları her isme 7'de 7 diyerek sarı-kırmızılı takımı 4. yıldız yarışında motive etmeye çalışan iki tecrübeli yönetici, hafta boyunca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yanından ayrılmadılar.

2001-2002 sezonunda yine futbol şubesinin başında olan ikili, 3.yıldızı nasıl taktıklarını Hamza Hamzaoğlu ve oyuncularına anlattı. O dönem yine şampiyonluk için Fenerbahçe ve Beşiktaş'la çekişen sarı-kırmızılılar ligde son 7 maçını kazanarak mutlu sona ulaşmıştı.

Dürüst ve Albayrak, aynı senaryonun bu sezon da gerçekleşeceğine inanıyorlar.

20:45 GİBİ

G.Saray'da eski başkan Adnan Polat da 2005-06 sezonunda "20:45" sloganıyla takımı şampiyonluk için motive etmiş ve başarılı olmuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator