Geri
İleri  

Galatasaray'dan Vedat Muriqi için transfer teklifi!

Fenerbahçe ile adı geçen Kosovalı forvet Vedat Muriqi için Galatasaray da harekete geçti. Çaykur Rizespor'a 3 milyon euroluk teklifle gitmeyi planlayan sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Galatasaray'da Vedat Muriqi süprizi! Fenerbahçe ile adı geçen Kosovalı forvet Galatasaray'ın da radarına girdi. 25 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar devreye girerken önümüzdeki günlerde pazarlıkların başlayacağı öğrenildi.

Çaykur Rizespor'la başarılı bir sezon geçiren ve yurt dışından da talepleri olan golcü futbolcu için kulübünün tavrı merak edilirken Galatasaray'ın 3 milyon euro vermeye hazır olduğu bildirildi. Forvet hattından beklediği verimi alamayan Teknik Direktör Fatih Terim'in Kosovalı forveti mutlaka takımda görmek istediği belirtildi.

Galatasaray'da transferler için kaynak ise Mbaye Diagne ve Younes Belhanda'dan gelecek. Cim-Bom her iki futbolcunun satışından toplamda yaklaşık 25 milyon euro beklediği öğrenildi. UEFA ile yapılan anlaşma çerçevesinde sarı-kırmızılılar satmadan oyuncu alamayacak. Bu nedenle transfer için kaynağın her iki oyuncunun satılmasından sağlanacağı kaydedildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator