Geri
İleri  

Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı

Galatasaray'da Lucescu açıklamasında verilen Fatih Terim mesajının ardından bu kez de Twitter'den bir Terim mesajı yayımlandı. Binlerce yorum geldi...

Galatasaray'da resmi siteden satır arasında da olsa verilen Fatih Terim mesajının ardından sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Lucescu için TFF'ye tepki gösterdiği mesajında Terim görevi bıraktıktan sonra Lucescu ile görüşmelerde bulunulduğuna vurgu yapmıştı.

Sarı-kırmızılılar, "Terim boştayken, Lucescu'ya gittiler" eleştirilerinin dönüne geçerek bir nevi Fatih Terim - Lucescu tercihinde Lucescu'nun tercih edilmeyeceğinin altını çizmişti.

TWITTER'DAN TERİM PAYLAŞIMI

İkinci rauntta ise Galatasaray'ın resmi twitter hesabından bir paylaşım yapıldı; adres Fatih Terim oldu.

Yapılan paylaşımda Fatih Terim'in bugün Galatasaray'da futbolu bıraktığı gün olduğuna vurgu yapıldı. Açıklamada, "TARİHTE BUGÜN | Fatih Terim, 4 Ağustos 1985'te futbolculuk kariyerini noktaladı" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın yaptığı bu paylaşımın teknik direktörlük için yeni bir Fatih Terim mesajı verildiği şeklinde yorumlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da fotoğrafın altına şu yorumları bıraktı

*Hayat, neden olmasın?
*Admin ne yapıyorsun yüreğimize indireceksin
*Aklımı çıkarttınız
*Dön be imparator
*Allah kerim,Fatih Terim
*Çare Terim
*Terim yuvaya döndü sandım
*Cilve yapmayın artık alın Terim'i

İŞTE O PAYLAŞIM



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator