Geri
İleri  

Galatasaray'da transfer çıkmazı! 3 oyuncu 10 transferi geçti

|| Son güncelleme

Galatasaray taraftarı, derbi sonrası yönetimi istifaya çağırırken, sezon başından bu yana eleştirilen transfer politikasındaki sıkıntı rakamlara da yansıdı...

SPORX ARAŞTIRMA- Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı aldığı yenilgi sonrası, sarı-kırmızılı taraftarlardan yönetime büyük tepki vardı. Galatasaray taraftarları, sezon başından bu yana zaman zaman protesto ettikleri yönetimi bir kez daha istifaya davet etti.

Galatasaray taraftarının tepki gösterdiği ilk konuların başında da transfer döneminde yaşanalar geliyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar özellikle yaz transfer sezonundaki hamleler nedeniyle yönetime sert tepki göstermişti. Transfer konusunda izlenen yanlışlar, Galatasaray'ın bu sezonki istatisktiklerine de yansıdı.

Galatasaray Yönetimi'nin bu sezon transfer ettiği (Yaz ve kış) 10 oyuncudan sadece iki tanesi, sarı-kırmızılı takımda Spor Toto Süper Lig'de en fazla forma giyen 10 isim içerisinde yer alabildi. Galatasaray'ın transfer ettiği bu 10 isim içerisinden sadece Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong 1100 dakikanın üzerinde (En az 12 maç) süre alabildi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla sahada en fazla süre alan ilk 8 futbolcu da, geçtiğimiz sezondan bu yana takımda yer alan isimler oldu.

SADECE 3 OYUNCU, YENİ TRANSFER EDİLEN 10 İSMİ GEÇTİ

Dikkat çeken bir nokta da sadece üç oyuncunun, yeni transfer edilen bu 10 isimden bile daha fazla süre alması oldu. Fernando Muslera, Bruma ve Lionel Carole 5455 dakika ligde süre alırken, yeni transfer edilen 10 oyuncu toplam 4871 süre alabildi.

Yeni transferler Ligde aldığı süre Yaklaşık maç sayısı Eren Derdiyok 1272 dk 14 maç Nigel de Jong 1166 dk 13 maç Tolga Ciğerci 1020 dk 11 maç Josue 526 dk 5 maç Ahmet Çalık 110 dk 1 maç Garry Rodrigues 239 dk 3 maç Serdar Aziz 357 dk 4 maç Luis Cavanda 181 dk 2 maç Sigthorsson (Ayrıldı) 0 dk 0 maç Emrah Başsan (Kiralandı) 0 dk 0 maç

HABER: Gökmen OLGUN



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator