Geri
İleri  

Fransız hoca Paul Le Guen, Bursaspor için İstanbul'da!..

|| Son güncelleme

İstanbul'a gelen Paul Le Guen, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bir araya geldi. Paul Le Guen'in Bursaspor ile yaptığı zirveyi Sporx görüntüledi.

SPORX ÖZEL - Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Paul Le Guen, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Dünyaca ünlü Fransız hocanın, menajeri Özkan Doğan ile birlikte Ali Ay ile buluşmasını SPORX görüntüledi.

Dünyaca ünlü hoca, Fransa'dan İstanbul'a geldikten sonra Kuruçeşme'de bir otelde Bursaspor Başkanı Ali Ay ile bir araya geldi. İki taraf yemekte prensipte yapılan anlaşmanın detaylarını konuştu ve Le Guen, yardımcıları ile görüşmek üzere yemekten 23:30 civarında ayrıldı.

Görüşme sonrasında Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Paul Le Guen beni tanımak ve hedeflerimizi öğrenmek istemiş. Üç saat süren toplantıda biz hedeflerini, o hedeflerini anlattı. Aramızdaki görüşme olumlu geçti. Yarın sabah kendi teknik ekibiyle bir görüşme daha yapacak. Gelmek isterse, öğle üzeri helikopterle Bursa'ya gelecek" ifadelerini kullandı.

PAUL LE GUEN KİMDİR?

53 yaşındaki Fransız teknik direktör Paul Le Guen, kariyerine 1998 yılında Rennes kulübünde başladı. Başarılı teknik adam sırasıyla Lyon, Rangers, Paris Saint-Germain, Kamerun A Milli Takımı, Umman A Milli Takımı ve Nijerya A Milli Takımı gibi takımlarda görev yaptı. 18 Temmuz 2016'da Nijerya A Milli Takımı'ndan ayrılan Le Guen, o tarihten beri boştaydı. Fransız tenik adam, Lyon ile 2002-2005 yılları arasında 3 kez Fransa Ligue 1 şampiyonu olmuştu.

İŞTE LE GUEN'İN ÖTELE GİRİŞ GÖRÜNTÜLERİ [SPORX]



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator