Geri
İleri  

Fenerbahçe'nin rakibi karıştı

Fenerbahçe'nin İskoç rakibi Celtic'te sular durulmuyor...

SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Celtic karıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tur şansı kalmayan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Ronny Deila ve takımın golcü oyuncularından Anthony Stokes arasında gergin anlar yaşandı.

Ajax maçında yedek kulübesinde oturan, ligde Celtic'in 3-1 kazandığı Inverness maçında da kadroda yer almayan Stokes, twitter hesabından attığı mesajda Deila'nın kendisini oynatmamasını sert bir dille eleştirdi. Inverness maçının ardından teknik direktör Deila da konu hakkında açıklamalarda bulunurken, Stokes'un saygısızlık yaptığını söyledi.

Ronny Deila yaptığı açıklamada, ''Bu takım arkadaşlarına yapılmış bir saygısızlık. Her hafta 20 oyuncu ile seyahet ediyoruz ve menajer olarak belli bir sayıda seçim yapıyorum. Bunu Stokes ya da herhangi biri sorun haline getiriyorsa, benim gözümde takım oyuncusu değildir'' ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEDİ AMA...

Anthony Stokes, daha sonra konu hakkında bir tweet daha atarken, özür diledi ve ''Attığım tweetler için özür diyorum. Umarım taraftarımız da yaşadığım üzüntüyü anlar. Anın sıcaklığı ile olan bir şey'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçını 10 Aralık'ta Celtic ile İstanbul'da oynayacak.





✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator