Geri
İleri  

Fenerbahçe'de Salih'e 'Kocaman' şans

|| Son güncelleme

Yönetim, her şeye rağmen önümüzdeki sezon da Salih Uçan'ı kadroda tutarak kendisine son bir şans verecek.

Fenerbahçe'de 2 sezonluk Roma macerasından dönen Salih Uçan'dan beklentiler büyüktü. Ancak 22 yaşındaki futbolcunun yıldızı Advocaat'la bir türlü barışmadı. Genç oyuncu, bulduğu şansları da iyi değerlendiremedi. Yönetim, her şeye rağmen önümüzdeki sezon da Salih Uçan'ı kadroda tutarak kendisine son bir şans verecek.

Aykut Kocaman'ın yeni teknik patron olması beklenirken, bu durum en çok, kendisini ilk kez A takımda oynatıp parlamasını sağladığı Salih'e yarayacak.

Hasan Ali'ye zam yok

Yönetim, sözleşmesi sona erecek olan oyunculardan Volkan Demirel ile yaptığı görüşmede, "Boş mukaveleye imza atarım" yanıtını almıştı. Kontratı sona eren bir diğer isim ise Hasan Ali Kaldırım. Sarı-Lacivertliler, milli sol beke mevcut maaşı olan yıllık 1.4 milyon Euro'dan yeni bir sözleşme teklif ederek zam yapmayacak. 27 yaşındaki oyuncu bu teklifi kabul etmezse, 5 senedir formasını giydiği Fenerbahçe'yle yollarını ayırmak zorunda kalabilir.

'K,bus gibi geçti'

Fenerbahçe'nin orta sahadaki vazgeçilmezi Mehmet Topal, bu sezonu bir an önce unutmak istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Bir türlü istikrar sağlayamadık. Ligde derbi kaybetmedik ama ummadığımız maçlarda takıldık. Avrupa Ligi'nde Manchester United, Feyenoord gibi Şampiyonlar Ligi seviyesindeki takımları devirdik, Krasnodar'a elendik. Ülker Stadı'ndaki performansımız dibe vurdu. Bizim için bu sezon k,bus gibi geçti. Yeni sezonda bunu telafi etmek zorundayız" diye konuştu.

Son maç için topbaşı

Dick Advocaat, Trabzonspor beraberliğinin ardından takıma 2 gün 'motivasyon' izni vermişti. Fenerbahçeli futbolcular önceki günü ve dünü dinlenip, aileleriyle vakit geçirerek değerlendirdi. Bazı isimler soluğu yurt dışında aldı. Fenerbahçe'de sezonun son maçı olan Adananspor karşılaşması için hazırlıklar bugün yapılacak olan antrenman ile başlayacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator