Geri
İleri  

Fenerbahçe - Beşiktaş'ın U21 derbisinde unutulmayacak olay

|| Son güncelleme

Beşiktaş U21 teknik direktörü Yasin Sülün, U21 derbisinde tüm dikkatleri üzerine çeken bir harekete imza attı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Kadıköy'de karşılaşacağı maç öncesinde U21 takımları 13. hafta mücadelesinde kozlarını paylaştı.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile Lefter Küçükandonyadis tesislerinde oynadığı ve 3-1 kazandığı maçta, U-21 Takımı teknik direktörü Yasin Sülün büyük bir centilmenliğe imzasını attı.

Geçen sezon haksız alınan penaltı atışını gol yapmayarak gönülleri feth eden Beşiktaş U-21 Takımı, bu sefer de derbi maçta fair-play örneği sergiledi.

Beşiktaş'ın maçta 3-0 üstünlüğü devam ederken Fenerbahçe'nin 3 oyuncu değiştirme hakkını doldurmasından sonra rakip oyuncu Alparslan Demir sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Bu durum üzerine U-21 Takımı teknik direktörü Yasin Sülün, 74. dakikada 2 oyuncu değiştirme hakkı bulunurken; Sedat Şahintürk'ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu sahaya sürmedi ve böylelikle karşılaşma 10'ar oyuncu ile tamamlandı.

Yasin Sülün: "Fenerbahçeli Alparslan'ın ciddi sakatlığına üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden daha önemli değildir" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'yi deplasmanda Oğuzhan ve Sedat'ın (2) golleriyle 3-1 yenen U-21 Takımımızın zafer pozu.



*Fenerbahçe - Beşiktaş U21 maçı 3-0 devam ederken yapılan bu hareket sonrasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi. Siyah-beyazlıların golleri Muhammed Enes, Oğuzhan ve Sedat'tan geldi. Yasin Sülün'ün bu hamlesi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar teknik direktörlerine övgü mesajları yağdırdı



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator