Geri
İleri  

Fenerbahçe - Altınordu! İşte muhtemel 11'ler

GÜNÜN MAÇI - Yakaladığı galibiyet serisini kupada da sürdürmek isteyen 'genç' Fenerbahçe, bugün sahasında Altınordu'yu ağırlayacak.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki 3. maçında PTT 1. Lig temsilcisi Altınordu'yu konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Hakem olarak Çağatay Şahan'ın düdük çalacağı mücadele ATV'den naklen yayınlanacak. Bu mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.

İKİSİ DE BAYBURT'U DEVİRDİ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın gruptaki diğer maçlarda olduğu gibi genç ve az süre alan oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

Grupta ilk maçında iç sahada Kayserispor'a 2-1 yenilen, ikinci maçında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare'yi 3-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, Kadıköy'de çıkacağı sezonun ikinci kupa maçında da galibiyeti hedefliyor.

İzmir temsilcisi ise ilk maçında Bayburt Grup Özel İdare karşısında 1-0 kazanıp, Kayserispor'a 3-0 yenildi.

44 YIL SONRA TEKRAR

Fenerbahçe-Altınordu maçıyla iki ekip 44 yıl sonra birbirlerine rakip olacak. En son 19 Nisan 1970’te karşılaşan Fenerbahçe ile Altınordu'nun Alsancak Stadı'ndaki randevusu golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Mert
Savaş
Egemen
Kadlec
Hasan ALi
Selçuk
Caner Koca
Diego Ribas
Mehmet Topuz
Ramazan
Aziz

ALTINORDU
Evren
Kemal
Sinan
Yusuf
Gökhan
Halil İbrahim
Berkay
Serkan
Arif
Ozan
Göksu

SAAT: 20.00
STAT: ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
HAKEM: ÇAĞATAY ŞAHAN
YAYIN: ATV & SPORX



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator