Geri
İleri  

F.Bahçe'den KOCAMAN tepki! 'Acı kaybımız'

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertli taraftarları ikiye böldü. Başakşehir Stadı'nın açılışındaki maçta Kocaman'ın bulunması eleştirileri beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü ve unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Aykut Kocaman, şu sıralarda sarı-laciverli taraftarlarca gündemde...

İstanbul Başakşehir Kulübü'nün yeni stadının açılış törenine katılan Kocaman'ın bu hareketi bazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı. Bir kısım Fenerbahçeli taraftar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı törene Kocaman'ın katılmasını eleştirirken, sert yorumlarda bulundu.

Taraftarlar kendi aralarında ikiye bölünürken, tecrübeli futbol adamının yeni bir takım çalıştırmamasıyla ilgili iddialı yorumlarda bulundu.


Acı kaybımız Aykut Kocaman

— simerazzi v2.0 (@simerazzi) July 27, 2014

Bugün Aykut Kocamana laf söleyenlere acımasızca eleştırp hakaret edenlere ıyı bakın ıkı gun sonra "sen bızım kocaman gururumuzsun"dıyecekler

— _ Zerdacal _ (@zerdacal) July 27, 2014

Dün akşam sokaktaydim izlemedim Aykut Kocaman'in orada olmasına ben de çok üzüldüm. Ne bundan önce yaptıklarını ne de bunu unutmam...

— Cüneyt Kaşeler (@cuneytkaseler) July 27, 2014

Gunaydin. Kendini bitiren efsaneler kuşağına dun aksam Aykut Kocaman da katılmış. Ne desem az kalır. Olmadi be hocam olmadi.

— Ekmeleddin Uğuroğlu (@uur11) July 27, 2014

Aykut Kocaman gururumdur, efsanemdir. Siyasi duruşundan, ideolojisi yüzünden sevmedim ki aynı sebepten dolayı sileyim.

— ÖzKaN (@scwalye) July 27, 2014

Ah be Aykut hocam.Altın çamura düşmekle değer kaybetmez ama o çamuru nasıl temizleyeceksn hocam?Yakıştı mı Kocaman üzüntülerin sahibi olmak?

— Deniz Çevik (@_denizcevik) July 27, 2014

Aykut Kocaman'ın yaşattığı hayal kırıklığının bir benzerini bulmak da mümkün değil. Gidip Galatasaray teknik direktörü olsa daha iyiydi.

— papazincayiri (@papazincayiri) July 27, 2014

Söylenecek çok şey var. Sadece şunu yazmakla yetiniyorum: Bunu bize nasıl yaptın Aykut Kocaman?

— microcosemos (@microcosemos) July 27, 2014

Insanlari farkli yerlere koyuyoruz, sanirim biraz abartarakta hata yapiyoruz. Yine de hatalariyla sevaplariyla seviyoruz be.. #AykutKOCAMAN

— Av.Emre (@aAdvo) July 27, 2014

Aykut Kocaman'ın yarattığı hayal kırıklığı; 15 yaşımdayken boyum kısa diye terk ediliğimde yaşadığım hayal kırıklığından daha fazla...yazık.

— simerazzi v2.0 (@simerazzi) July 26, 2014

Aykut Kocaman'a da yakışmamış..en azından ben yakıştıramadım..

— aslan baysal (@aslanbaysal) July 26, 2014

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator