Geri
İleri  

Es-Es'in liderliği 48 saat sürdü

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftaya lider giren Eskişehirspor'un bu keyfi sadece 48 saat sürdü.

Eskişehirspor, ligin 3'üncü hafta maçlarının ardından 26 yıl sonra elde ettiği liderlik koltuğunda sadece 48 saat kalabildi.

Türkiye 1. Lig'in 1985-1986 sezonunun 6. ve 7. haftasında lider olan Eskişehirspor, 6 Ekim 1985'de, Mitroviç yönetiminde deplasmanda Kayserispor'u 3-0 yenerek liderliğe yükselmişti. Bu maçta Es-Es'in gollerini Boris, İbrahim ve Celalettin atmıştı.

Kırmızı-siyahlı takım, Alman teknik adam Michael Skibbe yönetiminde, ligin ilk haftasına Beşiktaş galibiyetiyle başladı. Bu maçta rakibini 2-1 mağlup eden Eskişehirspor, 2011-2012 sezonunun ilk galibiyetini aldı. Ligin 2'inci haftasında da Sivasspor deplasmanında rakibini 4-0 gibi net bir skorla geçen kırmızı şimşekler, puanını 6'ya yükseltti.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda 21 Eylül'de yaptığı Gençlerbirliği maçında 0-0 berabere kalarak 1 puan alan Eskişehirspor, 26 yıl sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Eskişehirspor, ligin 4'üncü haftasına Fenerbahçe ve Bursaspor ile birlikte 7 puan toplayıp girdi. Fenerbahçe'nin ligin 4'üncü haftasından Kayserispor ile yaptığı maçı 1-0 kazanmasının ardından kırmızı şimşekler liderlik koltuğundan inerek koltuğu sarı lacivertli takıma bıraktı.

Skibbe yönetimindeki Eskişehirspor dün Galatasaray ile İstanbul deplasmanından yaptığı maçı da kaybederek 7 puanla 5'inci sıraya geriledi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator