Geri
İleri  

Enner Valencia'nın dikkat çeken performansı

|| Son güncelleme

Fenerbahçe'nin önemli hücum silahı Enner Valencia, Hatayspor maçında kritik rol oynadı.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Hatayspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maça hücum anlamında damga vuran isim Enner Valencia oldu.

Vitor Pereira döneminde performansı adeta tavan yapan Enner Valencia, Hatayspor karşılaşmasında 2 asist yaparak galibiyette önemli rol oynadı.

Enner Valencia, Avrupa kariyerinde ilk kez bir maçta iki asist yaparak büyük mutluluk yaşadı. Ekvadorlu yıldız, Süper Lig'de ilk 11 çıktığı son 12 maçta 13 gole direkt katkı yaparak Fenerbahçe'nin önemli bir silahı olduğunu gösterdi. Enner Valencia ayrıca bu sezon 8 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçeli Enner Valencia'nın bu performansını değerlendiren Volkan Demirel "Enner Valencia 12-13 saat uçuyor, maç oynuyor ve geri geliyor yine oynuyor. Demek kendine bakıyor. Takım oyuncusu, iyi işler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Uğur Meleke "Enner Valencia iyileşip futbola döndüğü dakikadan beri müthiş oynuyor" derken; İlker Yağcıoğlu ise "Valencia o kadar iyi oynuyor ki tek başına tüm hücumları organize ediyor. Dün akşam da harika oynadı." yorumunu yaptı.

ENNER VALENCIA'NIN PERFORMANSI

2 Asist
2 Top Çalma
8 İsabetli pas (72,7 başarı)
2 Şut pası
2 Yaratılan fırsat
1 pas arası
2 İsabetli orta

* Ortalama puan: 8,00



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator