Geri
İleri  

Emre Mor için flaş Antalyaspor açıklaması

|| Son güncelleme

Emre Mor, Antalyaspor'a mı gidecek? Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, Antalyaspor'a transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Emre Mor'un Antalyaspor'a gitmeyeceğini açıkladı

Emre Mor transferinde yeni bir açıklama geldi. Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, oyuncunun Antalyaspor'a transferi iddiasına yönelik kısa bir açıklama yaptı.

Emre Mor'un Antalyaspor'a transferi iddiasını değerlendiren Muzzi Özcan, "Emre Mor Antalyaspor'a gitmeyecek! Bu, hayatımda duyduğum en saçma haber. Emre gitmiyor ve gitmeyecek" ifadelerini kullandı.

Dortmund'dan ayrılacağı konuşulan Emre Mor için transfer iddiaları böylelikle ortadan kalktı.

EMRE MOR - ANTALYASPOR İDDİASI

3 büyük takımın ısrarla kadrosuna katmak istediği Emre Mor için Antalyaspor'dan karşı atak geldiği iddia edilmişti. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün, genç yıldızla bizzat görüştüğü ortaya çıkarken, Türkiye'ye transferi halinde önceliğin Antalyaspor'da olacağı konusunda söz aldığı öne sürülmüştü.

EMRE MOR, ANTALYASPOR BAŞKANI ÖZTÜRK İLE GÖRÜŞTÜ

Antalya merkezli yayın yapan Kanal V'nin haberine göre; Başkan Öztürk'ün, 24 Mart'ta Türkiye ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşma nedeniyle Antalya'ya gelen genç yıldızla kendi otelinde bir araya geldiği ortaya çıkarken, transfer için önceliğin de Antalyaspor'un eline geçtiği vurgulandı. Bir toplantı da yıldız futbolcunun Menajeri Muzzi Özcan ile yapan Başkan Öztürk'ün, transferde büyük yol kat ettiği belirtildi. Görüşmelerin ardından Emre Mor'un Türkiye'ye transferinin gerçekleşmesi halinde adresinin Antalyaspor olacağı sözünün alındığına dikkat çekilirken, şimdi gözler Borussia Dortmund'un vereceği karara çevrildi. Alman temsilcisi, Milli futbolcuyu kiralama kararı alması halinde Kırmızı-Beyazlı kulüp, resmi transfer görüşmelerine başlayacak. Bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 14 maçta görev alan 19 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator