Geri
İleri  

Emre Belözoğlu olmayınca fena karıştı!

|| Son güncelleme

Emre Belözoğlu'nun cezalı olduğu maçta Akhisar Belediyespor'a yenilen Medipol Başakşehir, takipçilerinin iştahını kabarttı. İstanbul ekibi, 36 yaşındaki oyuncudan yoksun çıktığı son 3 maçta 7 puan kaybetti.

İki sezondur üst üste topladığı 59'ar puanla Avrupa vizesi alan, doğru planlamasıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak bu sezon çıtayı zirveye koyan Medipol Başakşehir düşüşte. Sezonun ilk yarısındaki 9 maçta topladığı 23 puanla zirveye ambargo koyan İstanbul ekibi, ikinci yarıda Adebayor, Caiçara ve İrfan Can gibi flaş transferler yapmasına rağmen aynı 9 maçlık periyotta 14 puanda kaldı. Emre Belözoğlu'nun oynamadığı Akhisar deplasmanından son dakikada kiralık verdiği Cikalleshi'nin attığı golle puansız dönen Başakşehir, tecrübeli oyuncudan yoksun çıktığı son 3 maçta çok önemli 7 puan bıraktı.

Zirve treni kaçıyor...

Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşen Abdullah Avcı'nın öğrencileri, takipçilerinin de iştahını kabarttı. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Antalyaspor Avrupa, hatta Şampiyonlar Ligi potası için hesaplar yapmaya başladı, üst tarafta da yarış iyice kızıştı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator