Geri
İleri  

Elazığ'nın gerçek penaltıcısı konuştu

Elazığspor'un Galatasaray karşısında kazandığı penaltıda takımın gerçek penaltıcısı olmasına rağmen atışı takım arkadaşına bırakan Köksal, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Köksal, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Elazığspor'un asıl penaltıcısı olan Köksal, Melo'nun kaleye geçtiği penaltıyı kullanan takım arkadaşı Göksu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Normalde hoca penaltı için benim ismimi yazmıştı soyunma odasında. Maç içerisinde olası durumlarda hocamız aranızda konuşursunuz ve değişiklik yapabilirsiniz demişti. Pozisyon olduktan sonra Göksu'yla saha içinde konuştuk. Normalde ben atacaktım. Gole ihtiyacım var dedi bana Göksu. Bu zamana kadar çok fazla süre almamıştı. 5-10 saniye konuştuk orada. Sonuçta ben de kaçırabilirdim. Kimseyi suçlayamayız. Bu takımda en iyi penaltı atan Göksu'dur. Bunu da tüm arkadaşlarımız bilir. Kritik bir dakikaydı, atsak berabere bitebilirdi ama olmadı." dedi.

Vuruşta Göksu'nun vuruşunun mu yoksa Melo'nun kurtarışının mı etken olduğu ile ilgili soruya ise Köksal, "Bence vuruş kötü değildi. Melo kaleci olmadığı için bir köşe belirledi ve oraya uçtu. Göksu da tam köşeye vurdu zaten. Onun da canı sağolsun. Sonuç olarak mağlup olduk." diyerek sözlerini noktaladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator