Geri
İleri  

E Devlet giriş, E Devlet'te soy ağacı sorgulama sayfası, Alt-üst soy bilgisi öğrenme

E-Devlet yepyeni bir uygulama ile adeta kitlendi! Vatandaşlar, e-devlet in yeni uygulamasıyla siteye girmekte zorluk çekmeye başladı, herkes merak içinde, E-Devlet soy ağacı nasıl aratılır? E devlet soy ağacı aratmak nedir? Sorularınızın cevabı haberin devamında...

e-Devlet'in yeni hizmeti soy sorgulamanın sosyal medyada hızla yayılmasından sonra yüzbinlerce kişi soy sorgulama nasıl yapılır? sorusunun yanıtı aramak için araştırmalara başladı. https://www.turkiye.gov.tr/ adresine girerek önce T.C kimlik numaranızı sonra da e-Devlet şifresiyle giriş yapabiliyorsunuz. Daha sonra Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü sekmesi tıklanarak, Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama linkine tıklayarak soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.




Yoğunluk nedeniyle oldukça ağır ilerleyen sistem durma noktasına geldi. Bir çok vatandaş soyağacı sorgulama işlemi yapamadan sistem çöktü. Sıklıkla güncellenen turkiye.gov.tr adresi an itibari ile sorgulama işlemlerini gerçekleştiremiyor. 

SOYAĞACI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Soyağacını öğrenmek isteyenlerin, e-devlet sitesindeki Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bölümü altında yer alan Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama ekranını açması gerekiyor. Buradaki ekrandan Alt Üst Soy Listesi açılabiliyor. Bu ekrandan ayrıca belge görüntülenmesi de sağlanabiliyor.






soy ağacınınızı öğrenmek için tıklayın


GALATASARAY'DA SON DAKİKA! SNEİJDER GALATASARAY TRANSFERİ HAKKINDA KONUŞTU!


FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! FENERBAHÇE'DEN MHK AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ'TAN SON DAKİKA HABERLERİ! İŞTE FİKRET ORMAN'IN 7 KİŞİLİK TRANSFER LİSTESİ



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator