Geri
İleri  

(Durumu) İbrahim Erkal öldü mü? Şarkıcı İbrahim Erkal için flaş açıklama

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alınmıştı. Uzun süre bilinci kapalı yaşam savaşı veren İbrahim Erkal için birbiriyle çelişen açıklamalar geldi.

Ünlü Şarkıcı İbrahim Erkal için yeni bir açıklama geldi! Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, tüm çabalara rağmen kendine geleemdi. Günlerdir yoğun bakımda tutulan Erkal için resmi Facebook sayfasından, "DEĞERLİ SANATÇIMIZ İBRAHİM ERKAL TÜM ÇABALARA RAĞMEN HAKKA RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. DUALARIMIZ BİRLİKTE OLSUN, DİLEĞİMİZ TEK OLSUN MEKANI CENNET OLSUN. BAŞIMIZ SAĞOLSUN" şeklinde bir mesaj paylaşıldı. Ancak hemen ardından Erkal'ın doktorları yaptıkları açıklamada İbrahim Erkal'ın hayatta olduğunu açıkladı.

İBRAHİM ERKAL NEDEN HASTANEDE?

İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük'te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Erkal, yoğun bakıma alındı. 



İBRAHİM ERKAL'IN FACEBOOK SAYFASI






PETEK DİNÇÖZ, İBRAHİM ERKAL İÇİN NEDEN AÇIKLAMA YAPMADI?

Sanatçı dostları hastaneye akın ederken, gençlik dönemlerinde birçok klipte ve dizide rol aldığı Petek Dinçöz, İbrahim Erkal'la ilgili tek kelime açıklama yapmadı.

PETEK DİNÇÖZ'Ü ERKAL MEŞHUR ETMİŞTİ

Yıldızı parlamadan önce İbrahim Erkal'ın klip ve dizilerinde oynatarak adını duyulmasına vesile olduğu Petek Dinçöz'ün, ünlü sanatçının ölümle pençeleştiği şu günlerde bu kadar duyarsız olmasına kimse bir anlam veremedi.

İbrahim Erkal için sanatçı dostları seferber olurken, gençlik dönemlerinde Erkal'la adını duyuran Petek Dinçöz'ün vefasızlığı pes dedirtti.



İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını unutmayacağımiz albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir. 1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi'nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman'lıdır.



İBRAHİM ERKAL TWITTER


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator