Geri
İleri  

Diot çıktı, Thomas Heurtel kadroda

Fransa'da Eurobasket 2015 öncesi Antoine Diot sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı ve yerine Thomas Heurtel davet edildi.

Antoine Diot şanssız olduğunu kanıtladı ve Fransa federasyonundan yapılan açıklamaya göre Thomas Heurtel yaklaşan Eurobasket için Fransa milli takımının kadrosuna geri çağrıldı.

Diot dün sağ kalçasından sakatlandı ve bugünkü sağlık kontrollerinin ardından turnuvayı kaçıracağı melli oldu. Bu yüzden kulübü Anadolu Efes’le gelecek sezona hazırlanan Heurtel kadroya geri çağrıldı ve Fransa’nın şampiyon unvanını korumasına yardım edecek. Turnuvanın başlangıcına üç gün kala yapılmış bu değişikliğin takımı nasıl etkileyeceği merak konusu.

Koç Collet’in Heurtel’i kadrodan kesme kararı oldukça tartışılmıştı çünkü Heurtel geçtiğimiz yıl FIBA Dünya Kupası’nda harika bir performans sergilemişti. Collet’in kararı oynatmak istediği oyun stili ve Tony Parker’ı da içeren şu anki kadronun eksikleriyle açıklanmıştı. Şimdi ise Heurtel ilk kararın yanlış olduğunu kanıtlama şansına sahip oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator