Geri
İleri  

Diego Ribas'a çifte kıskaç!

|| Son güncelleme

Fenerbahçe'nin tartışılan Brezilyalı 10 numarası Diego Ribas'a sürpriz teklifler geldi...

Fenerbahçe'de transfer konusunda henüz somut bir adım atılmazken, Brezilyalı 10 numara Diego Ribas'a hem ülkesinden hem de Çin'den teklifler olduğu kaydedildi.

Brezilya Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Corinthians'ın oyuncuya menajerler aracılığıyla teklifini ilettiği belirtildi.

Çin Ligi'nden ise 2 önemli takımın oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ifade edilirken, önümüzdeki günlerde Diego için Fenerbahçe yönetimine resmi tekliflerini sunacakları kaydedildi. Sarı-lacivertli yönetimin Diego'yu 10 milyon Euro'dan aşağı bir rakama kesinlikle bırakmayacağı, Brezilyalı oyuncunun da ayrılık konusunda çok istekli olmadığı öğrenildi.

HEMEN ALTERNATİF ALINACAK

Böyle bir satışın gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin transferde önü açılacak. Mali kriterler nedeniyle Ocak transferinde sessiz kalan yönetimin, bu tip bir satış sonrası istenen takviyeyi yapabileceği ifade edildi. Ancak kulübe ulaşan net bir teklif olmaması nedeniyle sarı-lacivertliler şu an için yoluna 'hiç satış olmayacakmış gibi' devam edecek.

Şayet Sow'da olduğu gibi satışın son günlerde gerçekleşmesi halinde ise bu kez aynı hata yapılmayacak ve Diego'nun yerine alternatif isimler daha çabuk şekilde kadroya katılacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator