Geri
İleri  

Didier Drogba tarih verdi!

Fildişi Sahilli oyuncu Drogba 2014 Dünya Kupası'dan sonra bir daha milli formayı giymeyeceğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kupasına uzanan Didier Drogba milli takımla son demlerini yaşadığını ve 2014 yılında Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası sonrası milli takımı bırakacağını söyledi.

Perşembe günü Fildişi Sahili'nin başkenti Abidjan'da basın toplantısında konuşan Drogba, takımın Brezilya 2014'e katılması için elinden gelenin en iyisini yapacağını ve arkasında hep hatırlanacak bir miras bırakmak istediğini belirtti.

Drogba ayrıca, "Kesinlikle bu forma altında son günlerimi yaşıyorum. Cumartesi günü Tanzanya karşısında oynayacağımız maç benim burada,
Felix Houphouet Boigny stadındaki karşılaşma son maçlarımdan biri olacak. Hafızalarda yer edecek bir bitiriş yapmak istiyorum, bunun için çok istekliyim. Ülkemin de Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası'na katılmasını çok arzu ediyorum" dedi.

Golcü futbolcu ayrıca 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda Zambiya'ya karşı kaybettikleri finalin ise hala aklından çıkmadığını belirtti.

Fildişi Sahilli golcü futbolcu, "Taraftarları Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi kupasını almasından dolayı çok mutlular ama yine de 12 Şubat'ta Gabon'da Zambiyaya karşı kaybettiğimiz maç bizim için çok acı bir gündü. Bu durum hala çok taze ve bana acı veriyor. Umarım önümüzdeki yıllarda bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator