Geri
İleri  

Devler Ligi öncesi görülmemiş detay...

Bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan 32 takımın 18'i ulusal liglerinde oynadıkları maçlarda puan kaybı yaşadı.

- SPORX DIŞ HABERLER - Şampiyonlar Ligi'nde heyecan fırtınası yeniden başlıyor. Takımların büyük bir kısmı bir üst tura kalmak için artık son kozlarını oynamaya hazırlanırken; kritik maçlar öncesinde ulusal ligde yapılan puan kayıpları ilginç istatistikleri de beraberinde getirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takımın 18'i bu hafta kendi liglerinde oynadıkları maçlarda puan kaybederken; 14'ü ise haftayı kayıpsız atlattı.

Galatasaray, Paris Saint Germain, Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk, Manchester United, Cluj, Schalke ve Zenit (yarıda kaldı) haftayı puansız kapatırken; Bayern Münih, Chelsea ve Juventus gibi rakipleri karşısına mutlak favori olarak çıkan takımlar bir puana razı olmak zorunda kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takım içerisinde 14 galibiyet alan grubun içerisinde Benfica, Porto ve Braga Portekiz Kupası'nda galibiyet hanesini doldururken; İspanyol temsilcileri Real Madrid, Barcelona ve Valencia haftayı zaferle kapattı.

Pampilhosa  1-3 Braga Nacional Madeira 0-3 Porto Valencia 2-1 Espanyol Arsenal 5-2 Tottenham Olympiakos 2-0 Kerkyra Barcelona 3-1 Zaragoza Anderlecht 1-0 Kortrijk Dortmund 3-1 Fürt Real Madrid 5-1 Athletic Bilbao Manchester City 5-0 Aston Villa Ajax  2-0 Venlo AGF Aarhus 0-2 FC Nordsjaelland Aberdeen 0-2 Celtic Moreirense 0-2 Benfica Dinamo Zagreb 5-0 Zadar Paris Saint Germain 1-2 Rennes Metalurh Donetsk  1-0 Dynamo Kyiv  Arsenal Kyiv 2-0 Shakhtar Donetsk Leverkusen 2-0 Schalke Valenciennes 1-1 Montpellier  Osasuna  0-0 Malaga Napoli  2-2 Milan Dinamo Moscow 1-0 -YRD-  Zenit West Bromwich 2-1 Chelsea  Juventus 0-0 Lazio Nürnberg 1-1 Bayern Münih Lorient  2-0 Lille Slavia Mozyr 0-0 BATE Borisov Volga Nyzhnyi 1-1 Spartak Moskova Norwich 1-0 Manchester United Galatasaray  1-3 Karabükspor CFR Cluj 0-2 Astra Ploiesti      

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator