Geri
İleri  

"Derbi Fenerbahçe taraftarı olmadan oynanır"

Sporx TV'nin Youtube ve Scope hesaplarından canlı yayınlanan "Futbol Masası" programında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi hakkında flaş açıklamalar yapıldı.

Olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması, Sporx TV'nin Youtube ve Scope hesaplarından canlı yayınlanan "Futbol Masası" programında masaya yatırıldı.

''BEŞİKTAŞ TAKIMI KAÇMAZ''
 
Serdar Sarıdağ, "Beşiktaş sahadan kaçtı" söylemlerinin kabul edilemeyeceğini kaydederken, "Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı, UEFA ne yapardı? Büyük cezalar gelirdi. Böyle durumlarda genelde ev sahibinin aleyhinde olur kararlar. Maç en baştan tekrarlanır gibi geliyor bana. Beşiktaş sahadan kaçtı denilirse razı olmam. Beşiktaş takımı kaçmaz. Orada bir kaçma durumu söz konusu değil. Sağduyulu Fenerbahçe taraftarı sayısı çok daha fazlaydı. 'Sen niye atıyorsun' diyen taraftar sayısı da çoktu." yorumunu yaptı.

''FENERBAHÇE'NİN NİYETİ ORTADA''
 
Fenerbahçe'nin oynamak için uğraştığını kaydeden Mehmet Emin Uluç, "Aykut Kocaman, seyirciyi çıkartalım ve oynayalım diyor. Fenerbahçe'nin niyeti ortada, oynamak istemeyen taraf Beşiktaş. Ben Mete Kalkavan olsam, mesleği bırakırım. Kaosun bu noktaya taşınmasının nedeni, aynı hakemin, aynı olaylarda farklı kararlar vermesi. Örneğin aynı hakem Babel ve Quaresma pozisyonunda farklı kararlar verdi." dedi.

''SADECE BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLUR''
 
Mehmet Özcan ise, maçın sadece Fenerbahçe taraftarı olmadan tekrarlanacağını düşündüğünü belirtirken, "Beşiktaş taraftarından bir şey atılmadığı için Beşiktaş taraftarı olur, Fenerbahçe taraftarı olmadan maç oynanır" görüşünü paylaştı.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator