Geri
İleri  

Depay transferi hakkında ilk kez konuştu!

|| Son güncelleme

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız futbolcu, transferi hakkında ilk kez konuştu.

-SPORX DIŞ HABERLER-  Adı son günlerde sürekli olarak Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Hollandalı futbolcu Memphis Depay, Hollanda - Lüksemburg maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçın ikinci yarısında Galatasaraylı Wesley Sneijder yerine oyuna giren ve attığı 2 gol ile takımına galibiyeti getiren Depay, ''Henüz hiçbir şey bilmiyorum. Beklememiz lazım. Şu anda Manchester United'a odaklanmış durumdayım, orada süre alabilmek için elimden geleni yapacağım. United'a mutlu gidiyorum çünkü süre aldım, gol attım ve kazandık. Bu en önemli olan şey'' değerlendirmesinde bulundu.

EVERTON'DA DEVREDE!

Öte yandan Memphis Depay ile ilgilenen son takım Everton oldu. Premier Lig'in başarılı takımı Everton teknik direktörü Ronald Koeman, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada ''Onu takımımda görmek istiyorum, çok ilgi çekici bir futbolcu. İnanılmaz bir yeteneği var. Sadece biraz zamana ihtiyacı var'' ifadelerini kullandı. Koeman, Depay'ı PSV'de oynarken de transfer etmek istemişti. Southampton'ın başındayken 22 yaşındaki oyuncuya teklif götüren Koeman, oyuncuyu Manchester United'a kaptırmıştı. 

İngiliz kulüp, Depay'ın Lüksemburg karşısında oyuna girmesinin ardından resmi Twitter hesabından ''Depay oyunda'' açıklamasında bulundu. Bu tweet, transferin büyük ölçüde bittiği şeklinde yorumlandı. 


🌍 | Half time in Guinea and the hosts lead @YannickBolasie's DR Congo 1-0. Elsewhere, Memphis Depay has put @OnsOranje ahead v Luxembourg.

— Everton (@Everton) 13 Kasım 2016


Depay, bu sezon Premier Lig'de Jose Mourinho tarafından sadece 20 dakika görev alabildi.

15 YIL SONRA BİR İLKİ BAŞARDI

Başarılı oyuncu, aynı zamanda Lüksemburg maçında 15 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Lüksemburg karşısında 2 gol atan Depay, Hollanda'nın deplasmandaki Dünya Kupası eleme maçında 15 sene sonra iki gol atan ilk futbolcusu oldu. Bunu başaran son futbolcu ise 2001'de 2 gol atan efsane forvet Ruud van Nistelrooy'du.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator