Geri
İleri  

Dante: "Xabi transferine şaşırdım"

Bavyera temsilcisinin Brezilyalı savunmacısı Dante, Xabi Alonso trasnferini beklemediklerini söyledi.

SPORX DIŞ HABERLER - Bayern Münih'in Brezilyalı defansı Dante, kulübünün Xabi Alonso transferini sürpriz olarak nitelendirdi. Bu transferi kimsenin beklemediğini ifade eden Sambacı, Alonso'nun tecrübesiyle takıma büyük katkı vereceğini ifade etti.

Dante, "Mehdi Benatia transferi sürpriz gelmemişti; ama Xabi Alonso transferinde her şey çabuk gelişti ve hiçbirimizin detaylar hakkında haberi olmadı. Üç kulvarda oynuyoruz ve üçünü de kazanmak istiyoruz, o yüzden oyunculara ihtiyacımız var. Görüşümün arkasındayım, Xabi ve Mehdi gibi oyuncuların gelmesi her zaman için iyidir" diye konuştu.

Başarılı savunmacı Guardiola ile anadilinde anlaşmasının verdiği avantaja rağmen, Xabi'nin hızlıca kulübün Alman kültürüne adapte olması gerektiğinin de altını çizdi.

Dante, "Biz Almanca konuşmaya çalışıyoruz ve Pep sadece Almanca konuşuyor. Her şeyi Almanca ifade etmeye çalışıyor ve onunla çok az İspanyolca konuştum. Bu konuda Xabi ve Pepe Reina'ya yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlar birbirleriyle İspanyolca konuşuyorlar ama Bayern'de Alman kültürü var" dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator