Geri
İleri  

Conte'nin Morata'yı kenara koyabileceği 5 alternatif!

Chelsea'de Antonio Conte, bir forvet almak istediğini bir kez daha yenilerken, gelin Chelsea'nin muhtemel 5 forvet adayına birlikte bakalım.

Chelsea'de Antonio Conte, bir forvet almak istediğini bir kez daha yenilerken, gelin Chelsea'nin muhtemel 5 forvet adayına birlikte bakalım:

-Andy Carroll: West Ham'ın forveti kariyerinde ikinci kez büyük bir takıma fırsatı yakalarsa, bu kez onu kullanmak için her şeyi yapabilir. Ayrıca uzun topa dönen oyunlarda çok etkili iş yapabilir.

- Christian Benteke: Crystal Palace'ın forveti Benteke de, Conte'nin çok beğendiği isimlerden. Hedef adam olarak başarılı maçlar çıkaran Benteke, Chelsea için ilaç olabilir.

- Tammy Abraham: Chelsea'nin Swansea'ye kiralık gönderdiği başarılı oyuncu, devre arasında takıma geri katılabilir. Chelsea'nin eldeki forvetlerinden farklı özellikleri olan Abraham, altyapısından yetişriği takıma katkı verebilir.

- Javier Hernandez: West Ham'da mutsuz olan bir başka isim olan ve adı Beşiktaş ile de anılan Hernandez, Manchester United'daki süper yedek rolünü Chelsea'de de sürdürebilir.

- Edin Dzeko: Edin Dzeko transferi için teklif edilen para; 50M€! Roma'nın istediği; 60M€. Edin Dzeko'nun menajeri Redzepagic: "Conte, Dzeko'yu istiyor olabilir. Onu kim istemez? Ancak Dzeko, Roma'da kalmak istiyor"



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator