Geri
İleri  

Celtics son şutla playoffa

|| Son güncelleme

Boston Celtics, son dakikası müthiş bir çekişmeye sahne olan maçta Toronto Raptors'ı mağlup etti ve Doğu yedinciliğini aldı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Boston Celtics ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. TD Banknorth Garden'da oynanan mücadeleyi Celtics, 95-93 kazandı.

Maça iyi başlayan taraf Toronto Raptors olurken, Celtics'in hızlı hücum ile skorda geri dönme çabasına Toronto da aynı şekilde cevap verine devreye konuk ekip 7 sayıyla önde gitti. Boston, üçüncü çeyrekte savunmasını güçlendirip, hücumda da etkili oynamaya başlayarak önce farkı kapattı, sonra öne geçti. Son çeyrekte skorda sürekli eşit gidilirken, son 1 dakikada koçların birçok molası sonrası maç bir o takıma, bir bu takıma gitti geldi. Celtics, Jae Crowder 3.2 saniye kala attığı zor şut ile maçı kazandı.

Celtics'te 5 isim çift haneli skor üretirken, Evan Turner 14 sayı 9 asist 7 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Avery Bradley 14 sayı, Brandon Bass 13 sayı ve maçı kazandıran şutun sahibi Jae Crowder 9 sayı ile oynadı.

Toronto Raptors'ta kenardan gelen Lou Williams 16 sayıyla takımın en skorer iki isminden biri oldu. All-Star oyun kurucu Kyle Lowry, 16 sayı 6 asist 5 ribaunt ile mücadele etti.

Boston Celtics, bu galibiyetle birlikte yedinci sırayı garantiledi ve playoff'ta Cleveland CavalierS'ın rakibi oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator