Geri
İleri  

Cardozo ve menajeri konuştu! Trabzon'a kötü haber!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen Oscar Cardozo, geleceği yönünde önemli açıklamalarda bulundu..

SPORX DIŞ HABERLER - Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Benfica forması giyen ve geçtiğimiz sezon yaşanan Fenerbahçe flörtünün ardından bu sezon da Trabzonspor ile ismi anılan Oscar Cardozo, geleceği hakkında konuştu.

Önümüzdeki sezon Benfica'da olmayacağının sinyallerini veren Oscar Cardozo, "Bu yaz Benfica'dan ayrılmam oldukça muthtemel gözüküyor. Özellikle Dünya Kupası'ndan sonra karar vereceğim. Aldığm teklifler var" dedi.

Trabzonspor'un yanı sıra Krasnodar, Lokomotiv Moskova ve Rubin Kazan gibi Rus temsilcilerinin de listesinde olan deneyimli golcü, Rusya'ya transfer olma ihtimaline ilişkin, "Neden Rusya olmasın? Rusya'da güçlü bir lig var. Rus kulüpleri, birçoğunu bizzat tanıdığım iyi oyuncular ile sözleşme imzalıyorlar" şeklinde konuştu.

Söz konusu transfer ile açıklamalarda bulunan bir başka isim ise 31 yaşındaki golcünün Rusya temsilcisi Shishkanova Darya oldu. Darya yaptığı açıklamada, "Aldığımız her teklifi değerlendiriyoruz. Rusya'dan da çok ciddi teklifler var. Spesifik olarak bir takım adı vermek istemiyorum ama kendisi en fazla Rusya'da oynamaya sıcak bakıyor. Kendisi fizik olarak da iyi durumda, en az 1 sezon daha 'Cardozo gibi' oynar" ifadelerini kullandı.

Benfica, Paraguaylı forvet oyuncusu için geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'de yaklaşık 14 milyon euro civarında bir ücret talep ederken, bu yaz Trabzonspor'dan ise 7 milyon euro istemişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator