Geri
İleri  

Bucks pes etmiyor! Yine kazandılar

|| Son güncelleme

Serinin ilk 3 maçını kaybeden Milwaukee ,Chicago karşısında üstüste ikinci maçını kazandı

Amikeran Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu Konferansı 1. tur 5. maçında Chicago Bulls ile Milwaukee Bucks karşı karşıya geldi. United Center'da oynanan maçı Milwaukee Bucks 94-88 kazanarak, serinin 5. maçında 2. galibiyetini aldı ve durumu 3-2'ye getirdi.

Milwaukee Bucks, bu kez Chicago Bulls'u top kayıplarına zorlayıp hızlı hücumlarla değil yavaş tempoda katı boyalı alan savunmasıyla durdurdu. Chicago Bulls'un 3'lük çizgisinin gerisinden de sadece %18'le şut atmasının da katkısıyla Bucks sürekli oyunun içinde kaldı ve Michael Carter-Williams'ın kendi sınırlarının üstünde oynadığı oyunla galibiyete uzanarak seriyi uzatmayı başardı.

Milwaukee Bucks'ta Michael Carter-Williams 22 sayı 9 asist 8 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Khris Middleton 21 sayı, Zaza Pachulia 9 sayı 10 ribaunt, kenardan gelen John Henson 8 sayı 14 ribaunt, Ersan Ilyasova ise 6 sayı 4 ribaunt ile oynadı.

Chicago Bulls'ta Pau Gasol 25 sayı 10 ribaunt, Joakim Noah 10 sayı 13 ribaunt 6 asist, Jimmy Butler 20 sayı 10 ribaunt 6 asist ile oynarken, MVP ödüllü oyun kurucu Derrick Rose 20'de 5 şutla 13 sayı ve 6 top kaybı ile kötü bir maç çıkardı.

Serinin 6. maçı Milwaukee'nin sahasında oynanacak ve seride 4 galibiyet alan takım Cleveland Cavaliers'ın rakibi olacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator