Geri
İleri  

Böyle maç yok! ManU yine tıkandı...

Manchester United, son 10 maçta 7 mağlubiyet alan ve ikinci yarının tamamını 10 kişi oynayan Bournemouth'u mağlup edemedi, bir de penaltı kaçırdı. İşte Manchester United - Bournemouth maçından tüm detaylar...

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United ile Bournemouth karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Manchester United, 23. dakikada Marcos Rojo ile öne geçti. Bournemouth, 40. dakikada Joshua King'in penaltı golüyle skoru eşitledi. Zlatan Ibrahimovic, 72. dakikada bir penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Mücadelenin 45. dakikasında yaşananlar, maçın önüne geçti. 33. dakikada Andrew Surman, Zlatan Ibrahimovic'in kafasına bastı. Hakem Kevin Friend, bu pozisyona sarı kart gösterdi. Ardından, 45. dakikada sarı kartlı Ibrahimovic, Tyrone Mings'e dirsek attı. Hakem cebinden sarı kartını çıkarsa da göstermedi. Bunun yerine Bournemouth'tan Andrew Surman, ikinci sarı kartını gördü ve oyundan ihraç edildi.

Manchester United, özellikle ikinci yarıda 10 kişi kalmış Bournemouth kalesine büyük bir baskı kurdu ve tüm 45 dakikayı Bournemouth kalesinde oynadı. Özellikle, son 20 dakikalık bölümde Bournemouth, Manchester United yarı sahasına geçmekte güçlük çekti ancak Manchester United'da özellikle Zlatan Ibrahimovic, kaçırdığı penaltının yanısıra harcadığı pozisyonlarla puan kaybının nedenlerinden biri oldu.

2017'de öne geçtiği bütün maçları kazanan Manchester United, ilk kez bu maçtan puan kaybıyla ayrıldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi bileti yolunda kritik 2 puan bırarak puanını 49 yaptı. Son 10 maçında 7 mağlubiyet alan Bournemouth ise 27 puana yükseldi.

Manchester United, gelecek hafta Southampton'a konuk olacak. Bournemouth ise sahasında West Ham'ı ağırlayacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator