Geri
İleri  

Bowling'de madalya yağmuru!

Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılan Akdeniz Bowling Şampiyonası'nda Türkiye, 1 altın, 4 gümüş madalya kazandı ve ikincilik koltuğunu kaptı.

Slovenya'nın Ljubljana kentinde yapılan Akdeniz Bowling Şampiyonası'nda Türkiye, 1 altın, 4 gümüş madalya kazanarak, ikinci oldu.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, erkeklerde 13 ülkenin, kadınlarda ise 12 ülkenin mücadele ettiği 2013 Bowling Akdeniz Şampiyonası'nda erkeklerde Tolga Şişmanoğulları altın, Habib Doğan ise gümüş madalya kazandı. Tek kadınlarda Ebru Özoğluuntur, çift kadınlarda Ebru Özoğluuntur-Adile Michajlow çifti gümüş madalya elde etti.Şampiyonada 5 madalya toplayan Türkiye, takımlar sıralamasında da ikinci olarak gümüş madalya aldı.

Turnuvanın oldukça verimli geçtiğini kaydeden Milli Takım Antrenörü Recep Çınar, "Her sporcumuz kürsüye çıkmayı başardı. Özellikle Tolga'nın şampiyonluğu ve takım halindeki ikincilik bizi çok mutlu etti" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise "Ülkemize büyük bir gurur yaşatan tüm takımımızı kutluyorum. Bu sonuçlar ülkemizde bowling çıtasının sürekli yükselmekte olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator