Geri
İleri  

BOMBA! Mancini ve Zlatan buluşuyor!

|| Son güncelleme

Paris Saint Germain'in ligde aldığı başarısız sonuçların ardından teknik direktör Laurent Blanc'in kulüpteki geleceği ciddi şekilde hale gelirken, Fransız teknik adamın yerine Roberto Mancini'nin düşünüldüğü iddia edildi.

SPORX DIŞ HABERLER - Fransa Ligue 1'de arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Laurent Blanc'in kulüpteki geleceği ciddi şekilde hale gelirken, Fransız teknik adamın yerine geçecek isimler de yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Fransız basınında yer alan habere göre; son olarak Toulouse deplasmanında alınan 1-1'lik beraberlik başkent ekibinde bardağı taşıran son damla oldu. Yeni teknik adam arayışlarına hız veren Paris Saint Germain yönetiminin masaya yatırdığı teknik direktör adaylarından birisinin ise Roberto Mancini olduğu iddia edildi.

Kariyerinde bir dönem Inter'i de çalıştıran İtalyan teknik adamın bu periyotta Zlatan Ibrahımovic ile birlikte çalışmış olmasından dolayı diğer adaylar arasında bir adım öne çıktığı kaydedildi. "Mancini'nin gölgesi Blanc'ın üzerine çöküyor" başlığı ile verilen haberde, Roberto Mancini'nin takımın lider isimlerinden birisi olan Zlatan Ibrahımovic ile eski dostluklarından dolayı iyi bir iletişim kurabileceği belirtildi.

Yine geçtiğimiz gün Fransız basınında yer alan haberlerde; Laurent Blanc'in Zlatan Ibrahımovic ve Thiago Silva gibi yıldız isimlerin üzerinde otorite kuramadığı yazılmış ve mevcut başarısızlığın sebebi olarak bu otorite boşluğu gösterilmişti.

Galatasaray'ın eski teknik patronu Roberto Mancini'nin kariyeri boyunca üst düzey takımlarda görev aldığı ve İtalyan teknik adamın, Paris Saint Germain yönetiminin en fazla şikayetçi olduğu otorite boşluğunu ortadan kaldırabilecek en uygun profile sahip teknik adam adayı olduğunun da altı çizildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator