Geri
İleri  

Beşiktaş'ın yeni kalecisi artık bir İskoç

Kolombiyalı kaleci David Ospina ile yakından ilgilenen Beşiktaş bu transfer görüşmesinde somut bir adım atamayınca, İskoç kaleci Allan McGregor'ı ile görüşmelere başladı.

Yeni sezon öncesinde tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber ile sözleşme yenilemeyen Beşiktaş, kaleye yapacağı takviyeyle ilgili olarak açıklama yaptı.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın Nice'in Kolombiyalı ismi David Ospina ile görüşen ancak somut bir sonuç alamayan Beşiktaş, rotayı İskoç isim Allan McGregor'a çevirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın kalecisi McGregor ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirdi.

DHA'nın son dakika bandıyla geçtiği habere göre ise, Beşiktaş, ekonomik sorunları nedeniyle Glasgow Rangers'tan bonservisini alan 30 yaşındaki file bekçisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

ALLAN McGREGOR KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle yeni sezon öncesinde fikstür çekimine alınmayan ve geleceği belirsiz olan İskoç ekibi Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Allan McGregor bir önceki sezon Rangers formasını 43 kez terletti.

İskoçya Milli Takımı formasını 21 kez giyen McGregor 30 yaşında ve 1.86 cm boyunda. Tecrübeki file bekçisi kariyerinde St. Johnstone ve Dunfermline takımlarında da kaleyi korudu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator