Geri
İleri  

Beşiktaş'ın Portekizli'sine şok haber!

EURO2012'de mücadele edecek olan Portekiz'de teknik direktör Paulo Bento'nun aday kadroya çağırdığı isimler belli oldu.

Haziran ayından Polonya ve Ukrayna'nın ev sahipliği ile düzenlenecek 2012 Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda Almanya, Danimarka ve Hollanda ile karşılaşacak olan Portekiz'in aday kadrosu belli oldu.

Grupta ilk maçını 9 Haziran'da Almanya ile yapacak olan ve 2 Haziran'da ise A Milli Futbol Takımımız ile karşılaşacak olan Portekiz'de teknik direktör Paulo Bento kadroyu açıkladı.

Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida, Bento'nun açıkladığı aday kadroda yer alırken; Manuel Fernandes 2012 Avrupa Şampiyonası'na gidecek isimler arasında yer almadı.

İşte Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosu:

Kaleciler: Rui Patricio (Sporting Lizbon), Eduardo (Benfica) Beto (Cluj);

Defans: Joao Pereira (Sporting Lizbon), Miguel Lopes (SC Braga), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Zenit), Rolando (FC Porto), Ricardo Costa (Valencia) Fabio Coentrao (Real Madrid);

Orta saha: Joao Moutinho (FC Porto), Raul Meireles (Chelsea), Carlos Martins (Granada), Miguel Veloso (Genoa), Ruben Micael (Zaragoza), Custodio (SC Braga),

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Nani (Manchester United), Ricardo Quaresma (Beşiktaş), Silvestre Varela (FC Porto), Hugo Almeida (Beşiktaş), Helder Postiga (Zaragoza) Nelson Oliveira (Benfica).



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator