Geri
İleri  

Beşiktaş, vitesi yükseltti; uçuşa geçti...

17 hafta sonra 2. sıraya çıkan siyah-beyazlıların ilk yarı sonundaki %47'lik galibiyet oranı, %56'ya yükseldi. İlk devrede F.Bahçe, Trabzon, G.Birliği serisinden 1 puan çıkartan Kartal, 2. devrede bu periyotta 9 puan aldı

Spor Toto Süper Lig'in son 3 haftasında fire vermeyen Beşiktaş, tam 17 hafta sonra 2. sıraya yükselmeyi başardı. Kartal ligin ilk yarısında F.Bahçe, Trabzonspor, G.Birliği serisinden 1 puan çıkartırken ikinci devrede ise bu periyotta 9 puan aldı. Siyah-beyazlılar ilk devrede F.Bahçe'ye 2-1 yenilirken Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmış, ardından G.Birliği'ne de 2-1 mağlup olmuştu. İkinci yarıda ise F.Bahçe'yi 3-1, Trabzonspor'u 2-0 ve G.Birliği'ni de 1-0 mağlup ettiler.

Sezonun ikinci bölümünde şu ana dek 8 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan topladı. Ligin ilk yarısındaki 17 maçta 8 kez rakiplerine üstünlük kurabilen ve %47 galibiyet oranı yakalayan Kartal, ikinci yarıdaki 8 karşılaşmada 6 galibiyet alarak %75'lik kazanma oranı tutturdu. Siyah-beyazlılar, böylece genel galibiyet oranını da %56'ya çıkardı.

HİÇ LİDER OLMADI

Şenol Güneş yönetiminde geride kalan 2 sezonun büyük bölümünde liderlikte kalan Beşiktaş, bu sezon henüz zirvede yer alamadı. 2017-18'in bazı haftalarında liderle aynı puanda olmasına rağmen averajla geride kalan Kara Kartal, kalan haftalarda öncelikle lider G.Saray'ın önüne geçmeye çalışacak, ardından da üst üste 3. kez ipi göğüslemeyi hedefleyecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator