Geri
İleri  

Barça verdiğine bin pişman!

|| Son güncelleme

İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın Sevilla'ya kiraladığı Gerard Deulofeu'nun ara transfer döneminde geçen sezon forma giydiği Everton'a döneceği iddia edildi.

- SPORX DIŞ HABERLER - İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın Sevilla'ya kiraladığı Gerard Deulofeu'nun ara transfer döneminde geçen sezon forma giydiği Everton'a döneceği iddia edildi.

Geçen sezon Everton'a kiralanan ve yıldızı parlayan 20 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon başında gelişimini sürdürmesi amacıyla Sevilla'ya kiralık olarak gönderildi.

Ancak ligin başlamasına ve geride kalan 4 maça rağmen sadece 17 dakikada forma şansı bulan genç yıldızın ara transferde Everton'a gönderilebileceği belirtildi.

Barcelona Teknik Dirketörü Luis Enrique'nin bu durumdan rahatsız olduğu ve genç yıldızı daha fazla oynaması için yeniden Everton'a göndermek için harekete geçtiği öne sürüldü.

Bu sezon başında kadrosunu güçlendiren Everton'ın ise aynı bölgede Steven Pienaar, Aiden McGeady, Kevin Mirallas, Christian Atsu ve Bryan Oviedo'yu bulundurması ise transferi zor olduğu yorumlarına neden oluyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator