Geri
İleri  

Bahar dizisi bugün var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? Bahar hangi gün, bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 7 Mayıs 2024

Bahar dizisi ile ilgili araştırmalar başladı. İzleyiciler Bahar bugün var mı, yok mu sorularına cevap arıyor. Aynı zamanda Bahar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı merak konusu. Bahar dizisi bugün var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? Bahar hangi gün, bu akşam yayınlanacak mı? SHOW TV yayın akışı 7 Mayıs 2024

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı özel habere göre; "Show'un akışında yeni bölüm yazıyor ama yeni bir değişiklik olmazsa #Bahar'ın yarın yayınının olmayacağı konuşuluyor. Yetişmiyorsa yapacak bir şey yok." ifadelerine yer verildi.

7 MAYIS BAHAR YENİ BÖLÜM YOK MU?

Dizinin tüm hafta boyunca yeni bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Bugün televizyon gazetecisi Birsen Altuntaş'ın haberine göre de Bahar dizisinin yetişemediği sebebiyle yayınlanması beklenmiyor.

7 MAYIS 2024 SALI SHOW TV YAYIN AKIŞI

08:00 Bu Sabah

10:00 Güzel Günler

12:30 Aslı Hünel İle Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

18:45 Show Ana Haber

20:00 Bahar

00:15 Sandık Kokusu

03:15 Kızılcık Şerbeti

05:30 Aziz

BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Timur ve Bahar'ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır. Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur'u uyarır. Çekim ekibi hastanenin tuhaf anlarına şahit olur. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

BAHAR DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Atasay Koç'un kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı medikal, komedi dizisidir.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator