Geri
İleri  

Arsenal harcıyor ama güçleniyor! İşte rakamlar...

Premier Lig'in güçlü takımı Arsenal, büyük transfer harcamalarına rağmen finansal gücünü koruyor. İlginç olan durum ise harcamaların artışına rağmen patlayan gelir...

SPORX DIŞ HABERLER- İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal, kulübün finansal açıdan durumunu rakamlarla açıkladı.

İşte Arsenal'in 31 Mayıs 2014 itibariyle finansal durumundan satır başları;

- Toplam kar 5.64 milyon euro oldu. Bir önceki yıl bu rakam 8 milyon euroydu.

- Toplam gider 362.28 milyon euro oldu. Bir önceki yıl bu rakam 336.48 milyon euroydu.

- Futbol harcamaları artış gösterdi. Toplam harcama 358.44 milyon euro oldu. Genel olarak Premier Lig yayınları, FA Cup zaferi ve reklam aktiviteleri takımın genel harcamlarını karşıladı.

- Sabit maliyetlerde artış gerçekleşti. Özellikle profesyonellerin maaş harcamaları, operasyon giderleri 75.1 milyon euro oldu. Bir önceki yıl bu rakam 30.24 milyon euroydu.

- Futbolcu maaşları 199.68 milyon euro oldu. Futbol gelirlerinin %55.2'si bu noktaya harcandı.Bir önceki yıl bu oran %63.6 idi.

- Queensland Road'daki ev satışlarından sadece 450 bin euro gelir elde edildi. Ancak, buradan toplamda 45 milyon euro gelir elde edildi.

- Kulübün kısa vadeli borcu bulunmuyor ve finansal pozisyonu, nakit durumu güçleniyor. Kulübün tüm borçları toplam 207 milyon euro olarak gerçekleşti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator