Geri
İleri  

Arena'da Hadise çıkacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın tarihinde oynayacağı 500. maç öncesinde hazırladığı organziasyonlara rağmen Danimarka karşılaşmasına ilgi olmaması şaşkınlık yarattı.

- SPORX ÖZEL - A Milli Takımımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 14 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 21.00'de 89 yıllık tarihinde 500. karşılaşmasına çıkacak.

Danimarka'yı ağırlayacak olan A Milli Takımımızın bu tarihi karşılaşması öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu ceşitli etkinliklerle maç öncesinde de unutulmayacak bir şova hazırlanırken; taraftarların karşılaşmanın biletlerine ilgi göstermediği öğrenildi.

Başarılı sanatçı Hadise'nin, Danimarka özel maçının öncesinde mini konser vereceği açıklanırken; geçmiş TFF başkanları, teknik direktörler ve A Milli futbolcularının özel olarak davet edildiği karşılaşma öncesinde, 4 ayrı kategoride futbol adamlarına, verdikleri hizmetler dolayısıyla plaket takdim edileceği duyurulmuştu.

TFF'nin 500. maç için hazırladığı etkinliklere rağmen taraftarların karşılaşmaya ilgisiz kalması, büyük hayal kırıklığı yarattı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator