Geri
İleri  

Anthony: "Önemsenmeyen starım"

|| Son güncelleme

NBA'de en az değer verilen süperstar olduğunu söyleyen Anthony, bunu sorun etmediğini ve kendi yeteneklerini bildiğini söyledi.

SPORX NBA - NBA'de New York Knicks forması giyen yıldız basketbolcu Carmelo Anthony dikkat çekici açıklamalarda bulundu. NBA'de en az değer verilen süperstar olduğunu söyleyen Anthony, bunu sorun etmediğini ve kendi yeteneklerini bildiğini söyledi.

Anthony, "Bence en az değer verilen süperstar benim, ama bu benim için bir şey ifade etmiyor. Neler yapabileceğimi biliyorum. Kariyerimde nasıl istikrarlı olduğumu biliyorum. Gece gündüz bunu başarmak için nasıl çalıştığımı biliyorum" diye konuştu.

LeBron James ve Kevin Durant gibi isimlerin bulunduğu sınıfa giremeyeceği hakkında yazılan yazıya cevap veren Carmelo, "Kişisel olarak biliyorum ki ben oradayım. Bu tür analistler hiçbir şey ifade etmiyorlar. Orada tüm gün oturup gördüklerini yazıyorlar. Bizimle beraber sahada oynuyorlar sanki. Orada olup olmamam beni endişelendirmiyor. Orada kazanmayı, kaybetmeyi veya berabere kalmayı düşünmeden çalışmama bakıyorum. Olabileceğim en iyi oyuncu olmaya çalışıyorum" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator