Geri
İleri  

Antalyaspor, Ronaldinho'yu o tarihte sahaya çıkarıyor!

|| Son güncelleme

Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da dünya yıldızları maç yapacak, Ronaldinho da sahada olacak. Antalyasporlu taraftarlar 1+1 yıllığına anlaşılması beklenen Ronaldinho'yu 16 Temmuz’da ilk kez izleyecek.

Samuel Eto’o transferiyle tüm dünyada ses getiren Antalyaspor, bir süper yıldızı daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor: Ronaldinho.

Uzun süredir Brezilyalı süperstar Ronaldinho ile temas halinde olan Antalyaspor, görüşmelerde büyük mesafe kat etti, hatta 1+1 yıllık sözleşme için menajeriyle el sıkışıldı.

Mukaveledeki 2 madde dışında her konuda anlaşılırken, Ronaldinho’nun Antalya Arena’ya çıkacağı tarih de netleşti. Sambacı, 16 Temmuz’da Samuel Etoo Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında sahada olacak.

Kimler gelmiyor ki...

Kırmızı-Beyazlı futbolseverler yeni 10 numaralarını ilk kez bu karşılaşmada izleyebilecek. Antalya’daki gösteri maçına Messi, Hazard, İniesta, Suarez gibi büyük isimlerin katılması bekleniyor. Organizasyonla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşüldüğü öğrenildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator