Geri
İleri  

Adana Demirspor'dan sonra Kasımpaşa

Trabzonspor, 1994-95 sezonundan sonra Süper Lig'de ilk kez 7-0'lık bir galibiyet elde etti.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 mağlup eden Trabzonspor, tarihi galibiyetlerinden birini elde etti. 1994-1995 sezonunun 29. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 7-0 mağlup ederek, bugüne dek olan en farklı galibiyetini alan bordo-mavililer, Kasımpaşa'yı da aynı sonuçla yenerek lig tarihindeki bu başarısına ortak oldu.

Karadeniz ekibi, söz konusu galibiyetin ardından ligde 523 hafta içindeki en farklı galibiyetini elde etti.

Trabzonspor, lig tarihinde de deplasmandaki en farklı galibiyetini aldı. Trabzonspor'da 1994-95 sezonunda Adana Demirspor karşısında alınan 7-0'lık galibiyette de takımın başında teknik direktör olarak Şenol Güneş yer alıyordu.

Karadeniz ekibi, Adana Demirspor maçına da Kasımpaşa maçındaki gibi hızlı başlayarak, 1. dakikada Küçük Orhan'ın attığı gol ile hemen öne geçmişti. Bordo-mavililerin gollerini Küçük Orhan (3), Ogün, Hami, Şota ve Ünal kaydetmişti.

-GEÇEN SEZONUN TERSİ-

Geçen sezon Kasımpaşa karşısında deplasmanda aldığı 3-1'lik yenilgi ile kötü bir süreç yaşayan bordo-mavililer, bu kez tarihi bir galibiyete imza attı. Bordo-mavililerde, geçen sezon ligin 13. haftasında alınan söz konusu yenilginin ardından teknik direktör Hugo Broos'un görevine son verilmiş ve bordo-mavili takımda Egemen, Song, Gökhan, Sylva ve Engin olmak üzere 5 futbolcu kadro dışı bırakılmıştı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator