Geri
İleri  

Acun, Survivor 2017'de yeni eleme adaylarının kimler olduğunu açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2017'de yeni eleme adaylarının kimler olduğunu resmen açıkladı. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyunu oynandı ve konseyde eleme adayları belli oldu.

Acun Ilıcalı Survivor 2017'de yeni eleme adaylarını açıkladı! Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler takımları karşı karşıya geldi. Peki oyunu hangi takım kazandı? Tüm detaylarla sizlerleyiz. 

ELEME ADAYLARI AÇIKLANDI 

Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanınca elemeye giden grup Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında bireysel sembol oyununu kazanan ise Ogeday oldu.

İlk eleme adayına ada konseyi ikinci eleme adayına ise dokunulmazlığı olan Ogeday karar verdi.

İsmi en çok yazılan Berna haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise Anıl oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kıran kırana mücadeleye sahne olan Survivor dokunulmazlık oyunununda ünlüler ve gönüllüler takımı birer tur galip gelerek, final turuna geçtiler. Finalde ünlüler, gönüllüler takımını yenerek haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 27 Nisan 2017 ceza oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dünkü ceza oyununda 1. turu gönüllüler takımı, 2. turu ünlüler takımı almış ve ceza oyunu best of'a kalmıştı. Best of'ta ise gönüllüler takımı daha iyi bir mücadele sergiledi ve ceza oyununu kazanan takım oldu. Dünkü ceza oyununu kaybeden ünlüler takımı cumartesi ve pazar günü oynanacak dokunulmazlık oyunlarına 1-0 mağlup başlayacaklar. 1-0 geriden başlamak ünlüler takımı için dezavantaj ve bu anlamda dokunulmazlık oyunlarını kazanabilmek adına daha da fazla efor sarf etmek zorunda kalacaklar. Bu durumu Survivor Serhat Akın'da belirtti ve 5-0 değilde 6-0 alacağız oyunları diye söyledi.

Survivor Serhat Akın'ın gerçekten de çok ama çok fazla mücadele hırsı var. Bu pek çok oyuna yansıyor ve hemen hemen her oyunda arkadaşlarına bağırıp destek sağlamaya çalışıyor.

CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ünlüler ve gönüllüler takımında ceza oyunlarının sıkıntısı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı ceza oyunu lafını duyunca suratlarını ekşitiyorlar. Daha önce oynanan ceza oyunlarında takımlar evsiz kalmıştı ve soğuk havada yağmur altında yatmak zorunda kalmışlardı. dün akşam oynanan ceza oyununun kaybedeni ise bütün avantajı kaybedecekti. Oyunu kaybeden takım bu hafta ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacaklar.

Survivor 27 Nisan Perşembe gününde ceza oyunu oynandı! Ceza oyununda Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Tüm haftayı etkileyecek olan ceza oyununda Ünlüler büyük bir şok yaşadı. 
Survivor 2017'de ceza oyunu nefes kesti. Kazanan takım önümüzdeki hafta oynanacak 2 dokunulmazlık oyununa -1 puanla başlayacak. Bu takımlar adına çok büyük bir dezavantaj olduğu için bu oyuna iki takımda çok büyük mücadele verdiler.

Adada oyun öncesinde Berna'nın ve Anıl'ın badem kavgası dikkatleri çekti. Biriktirilen bademlerden Anıl'ın 8 tane tek başına yemesi Berna tarafından eleştirildi. Anıl'ın açıklaması ise kendi bulduğu bademlerden yediği şeklinde oldu. Araya Volkan'ın girip oyuna gidileceği uyarısını yapması ile taraflar sakinleşti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator