Geri
İleri  

A Spor Canlı İzle, A Spor yayın akışı (28 Mart Çarşamba)

28 Mart A Spor canlı izlemek isteyenler ve A Spor yayın akışını öğrenmek isteyenler haberimizden faydalanabilir. A Spor bugün hangi maçlar ve hangi programlar var? İşte 28 Mart A Spor yayın akışı ve frekans bilgisi...

A Spor canlı izleme ve yayın akışı burada! 28 Mart A Spor yayını akışının detaylarıyla sizlerleyiz. Gün içerisinde yayınlanacak tüm programlar, maçlar ve özel anların saati ve akışını sizler için derledik. Peki A Spor'un frekans bilgileri ne? İşte tüm detaylar...

A SPOR YAYIN AKIŞI NEDİR?



A SPOR FREKANSLAR

FREKANS: 12053 Mhz
SYMBOL RATE: 27500
POLARİZASYON: H ( Yatay )
FEC: 5/6
DIGITURK: 88. kanal
TİVİBU: 81. kanal
D-SMART: 80. kanal
TELEDÜNYA: 142 ve 143 . Kanal

Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktörü Jorge Sampaoli, İspanya'ya 6-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ"

Daha çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Sampaoli, "Dünya Kupası'nda bu şekilde mağlubiyetler almamak için çalışmaya devam etmeliyiz. İspanya sistemine sadık kaldı. Bu kadar güçlü bir şekilde oyunu domine etmelerini beklemiyorduk." ifadelerini kullandı.

"DERS ALMALIYIZ"

Mağlubiyetten ders çıkaracaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Hatalarımızdan ders almalıyız. Rakip oyuncuları durdurma konusunda sorunlar yaşadık. Onlar da kusursuz oynadı" şeklinde konuştu.

Lionel  MessiArjantin'in İspanya'ya 6-1 mağlup ettiği mücadeleyi sonuna kadar izleyemedi.

Sakatlığı sebebiyle maçı tribünden takip etmek zorunda kalan Lionel Messi, karşılaşmanın 74. dakikasında yerini terk etti.

Marca'da yer alan habere göre; İspanya'nın 6. golünden sonra Lionel Messi çok sinirlendi ve tribündeki yerinden ayrıldı.

Haberde; Messi'nin takım arkadaşlarını soyunma odasında beklediği belirtildi.



İtalyan teknik adam Fabio Capello, Arsenal'deki geleceği belirsiz olan tecrübeli çalıştırıcı Arsene Wenger'in koltuğuna göz dikti. 

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Arsene Wenger'in 20 yıllık krallığına son verecek isim Fabio Capello olabilir. Arsenal'de son zamanlarda taraftarlar tarafından sıkça eleştirilen Arsene Wenger, sezon sonunda görevinden alınabilir. Fransız hoca yerine en büyük adaylardan biri ise Capello olarak gösterildi.

Son olarak Çin'de Jiangsu Suning takımında görev yapan İtalyan teknik adam Fabio Capello geçmişte Milan, Real Madrid, Roma, Juventus ve Rusya takımlarını çalıştırmıştı. 

Arsenal'in, teknik direktör alternatiflerinde  Tomas Tuchel ve hatta Thierry Henry de yer alıyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator