Geri
İleri  

A Milli Takım'da kim ne kadar prim aldı? Burak Yılmaz prim aldı mı?

|| Son güncelleme

EURO 2016'da yaşanan prim krizi çok konuşulmuştu. Dün gece Beyaz Tv'de yayınlanan programda Ertem Şener'in ekibinin ulaştığı belgelerle A Milli Takım'da kimin ne kadar prim aldığı ortaya çıktı. Peki Burak Yılmaz prim aldı mı?

EURO 2016'da yaşanan prim krizi çok konuşulmuştu. Dün gece Beyaz Tv'de yayınlanan programda Ertem Şener'in ekibinin ulaştığı belgelerle A Milli Takım'da kimin ne kadar prim aldığı ortaya çıktı. Peki Burak Yılmaz prim aldı mı?

Fatih Terim'in sürpriz kadro seçimleri sonucu bir çok yıldız kadro dışı kalıyor. EURO 2016'da yaşanana prim krizi sonucu Arda Turan, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Burrak Yılmaz gibi birçok oyuncu kadro dışı kalmıştı. Ertem Şener'in edindiği belgeler sonucu Türkiye A Milli Takımı'nda kimin ne kadar prim aldığı ortaya çıktı. Bu konu da en çok konuşulan isim Burak Ylmaz olmuştu. Peki gölcü oyuncu prim aldı mı?

ÖNEMLİ MAÇLARIMIZ VAR

Tüm bu prim konuları sonrası Burak Yılmaz da geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak "Asla para kavgasından değildi. Ben prim almadım evet ama bir kere bile lafını etmedim. Arda da etmemiştir. Bunu zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. Yeri ve zamanı değil. Çok önemli maçlarımız var" diyerek tartışma yaratacak sözler söylemişti.

Bilindiği üzere Burak Yılmaz'ın prim almaması üzerine bazı futbolcular kazan kaldırmış ve Teknik Direktör Fatih Terim tarafından bu futbolculara "Milli takım futbolcusu prim düşünmez" uyarısında bulunulmuştu.

KİM NE KADAR PRİM ALDI?

Belgelere göre A milli Takımda Burak Yılmaz'ın prim almadığı ortaya çıktı. Alınan astronomik rakamlar çok konuşulacak gibi. İşte Ertem Şener'in ulaştığı belge...


TOPAL İLE AYNI PRİM

Ertem Şener'in sunumu ile Milli Takım'da kadroya alınmayan futbolcuların tartışıldığı gecede ünlü yorumcu Ahmet Çakar yine sert açıklamalar yaptı.

Özellikle Milli Takım'a yeni alınan futbolcuları irdeleyen Çakar, bu oyuncuların oynadıkları takımlara ve kariyerlerlerine dikkat çekerken aynı zamanda aldıkları primler için de federasyona ve Fatih Terim'e çok ağır yüklendi.

Çakar'ın en çok üzerinde durduğu konu ise Adanaspor'da kaleci olarak görev yapan Hayrullah. Çakar, Hayrullah için, "Hiç maç oynamayan Hayrullah ile 9 maç oynayan Mehmet Topal aynı primi almış. 10 maçın 9 tanesinde oynayan Mehmet Topal'a ile 1 maç bile oynamayan Adanalı kaleci nasıl aynı prim aldı?" dedi.

BURAK'IN GÜNAHI NE?

Sözlerine devam eden eski hakem Çakar, elindeki listelerde Milli Takım'a çağrılan bazı oyuncuların aldıkları primleri söyledikten sonra, "10 maçın 6 tanesinde oynayan ve 4 gol atan Burak Yılmaz'a neden 1 lira para ödemedin?" dedi.

Peki Ahmet Çakar'ın uzun süredir sık sık adını andığı kaleci Hayrullah kimdir?

Adanaspor, sezonu şampiyon olarak tamamlarken Hayrullah da takımının Süper Lig'deki kadrosunda yer buldu. Adanaspor'da sezonun ilk haftasında 90 dakika sahada kalan Hayrullah, daha sonra kaleyi 20 yaşındaki yeni transfer Goran Karacic'e kaptırdı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator