Trabzon'un yıldızları tura inanıyor

Türk Telekom ve Trabzonspor işbirliğiyle düzenlenen Türk Telekom İmza Günleri etkinliğinde, Trabzonsporlu futbolcular Halil Altıntop ve Barış Özbek taraftarlarla buluştu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 26 Kasım 2011 18:05
Haber: DHA
Trabzon'un yıldızları tura inanıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Türk Telekom İmza Günleri etkinliği, Varlıbaş AVM'de gerçekleştirildi. Oldukça yoğun ilgi toplayan imza günü etkinliğinde bordo mavili taraftarlar, Halil Altıntop ile Barış Özbek'e forma imzalattı. Etkinliğe katılan taraftarlar futbolcular ile tanışma ve fotoğraf çektirme olanağının yanısıra, yarışmalarda da sürpriz hediyeler kazanma şansı buldu.

HALİL ALTINTOP: TURU GEÇERİZ

İmza etkinliğinde yoğun ilgi gören Halil Altıntop, Şampiyonlar Ligi'nde turu geçeceklerini söyledi. Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Trabzonspor çok büyük bir camia. Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde Lille maçını kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum. Bu maçı düşünmek için daha erken. Yarın oynayacağımız zorlu Beşiktaş maçı var. İnşallah bu maçı taraftarımızın da desteği ile kazanıp daha iyi yerlere geliriz" dedi.

BARIŞ ÖZBEK: ZOR AMA BAŞARACAĞIZ

Trabzonspor'da futbol oynamanın herkese nasip olmayacağını söyleyen Barış Özbek ise şöyle konuştu:

"Sakatlığımdan dolayı takıma katkı sağlayamadığım için üzgünüm. Burada futbol oynadığım için gerçekten çok mutluyum. Takımımız inşallah önündeki zorlu maçları kazanıp daha iyi yerlere gelir. Şampiyonlar ligi zor ama başaracağız."

Bayan taraftarların maçlara gösterdikleri ilgi konusunda yöneltilen soruyu yanıtlayan Özbek, "Tek kelimeyle muhteşemler" derken, Altıntop da, "Önceki yıllara nazaran bayan taraftarlarımız tribünlerde takımlarını daha çok destekliyor. Umarım bu ilgileri daha da artar" şeklinde konuştu.
Tümü
 Reklam