Bursaspor'un genç ismi dededen futbolcu

Bursaspor'un alt yapısında yetiştirdiği 17 yaşındaki Batuhan, dedesi Mustafa Altıntaş (Köylü Mustafa) ve babası Yusuf Altıntaş'ın izinden gidiyor. Kısa sürede yıldızı parlayan genç yetenek bu yıl A Takım ile antrenmanlara başlayacak.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 26 Mayıs 2012 13:03
Haber: DHA
Bursaspor'un genç ismi dededen futbolcu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Türk futboluna savunmacı olarak damgasını vurmuş Galatasaray'ın eski futbolcusu Yusuf Altuntaş'ın oğlu, Bursaspor'un eski futbolcusu Mustafa Altıntaş'ın (Köylü Mustafa) torunu olan Batuhan Altuntaş yeşil beyazlı ekibin alt yapısından yetiştirdiği önemli bir yetenek.

17 yaşında olmasına karşın 1.87 cm boyu ile dikkat çeken Batuhan, geleceğin Hakan Şükür'ü olarak gösterilirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Sağlam'ın, yetenekli futbolcuyu bu yıl sezon başı kampına götürüp A Takım'la antrenmanlara çıkartacağı öğrenildi.

"BABAM HAKEMLERE SAYGIYI ÖĞÜTLEDİ"

Babası Yusuf Altuntaş'ın futbolla ilgili kendisine sürekli öğütte bulunduğunu ifade eden Batuhan, "Babam bana en çok hakemlere saygı göstermem gerektiği konusunda öğüt verirdi. Babamın öğütlerini her zaman dikkate alıyorum" dedi.

"HAKAN ŞÜKÜR'Ü ÖRNEK ALIYORUM"

Batuhan, Türkiye'den Hakan Şükür'ü, Avrupa'dan ise Zlatan İbrahimoviç'i kendisine örnek aldığını söyledi. Yetenekli futbolcu en büyük hayalinin ise önce A Takım'da forma giymek ardından da A Milli Takım ile Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu ifade etti.

Tümü
 Reklam