Ersan Gülüm zirvesi sona erdi, işte rakamlar...

Adanaspor'un genç yıldızını ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile özel bir görüşme yaptı ama anlaşma sağlanamadı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 27 Mayıs 2011 16:05
Haber: Sporx.com
Ersan Gülüm zirvesi sona erdi, işte rakamlar...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


SPORX ÖZEL – Transfer döneminin popüler isimlerinden biri haline gelen Adanaspor’un genç stoperi Ersan Gülüm konusunda son günlerde G.Saray ve Beşiktaş arasında yaşanan büyük kapışmada kritik saatler yaşanıyor.

G.Saray’ın teklifinin ardından elini hızlı tutmak isteyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bugün saat 14.30’da Milliyet Gazetesi’nin Bağcılar'daki binasına geldi. Bina girişinde objektiflerden kaçmayı başaran Akgül ve beraberindekiler Demirören’in üçüncü kattaki ofisine geçti.

Saat 14.50’de Demirören’in odasında başlayan görüşme tamamlandı.

Adana 5.5 istedi, Beşiktaş 4.5 milyon euro verdi…
Anlaşma sağlanamadı…


Yıldırım Demirören'in Milliyet gazetesi'ndeki makamında 14.50'de başlayan zirve 16.20'de sona erdi. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, binayı sinirli bir şekilde ve objektiflerden kaçarak terk etmesi ve soruları cevapsız bırakması dikkat çekti. 

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Ersan Gülüm için Adanaspor'a 4.5 milyon euro teklif ettiği ancak olumlu cevap alamadığı belirtildi. Adanaspor Başkanı Akgül'ün 6 milyonluk talebini son olarak  5.5 milyon euroya çekmesi ve bu rakamda diretmesi 1 milyon euroluk farktan dolayı transferi tıkadı.

“Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'le görüşmeden kimseyle masaya oturmam” diyerek bu güne kadar gelen teklifleri cevapsız bırakan Adanaspor başkanı Bayram Akgül'ün bu akşam G.Saray yöneticileri ile bir araya geleceği öğrenildi. 

Özel haber : Tahir Kum
Tümü
 Reklam