Ýran Milli Takýmý'na Almanya'da þok!..

Dünya Karate Þampiyonasý'nda Almanya'yý yenerek þampiyon olan Ýran Kumite Takýmý'nýn yaptýðý sevinç olay oldu.

calendar 10 Kasým 2014 18:22 | Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasým 2014 18:23
Haber: DHA
Ýran Milli Takýmý'na Almanya'da þok!..
Klavye oklarý ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Dünya Karate Þampiyonasý'nda Almanya'yý 3-2 yenerek þampiyon olan Ýran Kumite Takýmý, yere serdikleri bayrak üzerinde secdeye durunca yetkililer müdahale etti ve Ýranlý sporcularýn ellerinden bayraklarý alýndý.  Sporx’i buradan Google’da iþaretle, en özel haberlere ilk sen ulaþ! Ýþaretle ÝÞARETLE Týkla Almanya'nýn Bremen kentinde 5-9 Kasým tarihleri arasýnda düzenlenen 22. Dünya Karate Þampiyonasý'na Ýran takýmý damgasýný vurdu. Ýran Erkek Takýmý, kumite dalýnda Almanya'yý finalde yenerek þampiyon oldu.

Ýran Kadýn Kata Takýmý ise dünya üçüncüsü oldu. Þampiyonanýn en heyecanlý karþýlaþmasý Ýran ile Almanya arasýnda yaþandý. Oldukça çekiþmeli geçen karþýlaþmayý 3-2 kazanan Ýran, erkeklerde kumite dalýnda dünya þampiyonu oldu.

Dünya þampiyonu olan Ýranlý sporcular yere serdikleri Ýran bayraðý üzerinde secdeye kapandý. Ýran bayraðýný minderde gören yetkililer, koþar adýmlarla mindere çýkýp sporcularýn elinden bayraðý aldý. Ýranlý sporcular, ellerinden bayraklarýnýn alýnmasýna tepki gösterdi. Ýran kadýn ve erkek takýmý, elde ettikleri baþarýyý uzun süre minderde kutladý.

Tümü
 Reklam